Twilight

Ska titta på Twilight nu, yey! Jag bara tittar nåt som är på tv hihi. :d Uppdaterar imorgon min internet är kass! + Min blogg är inte fixat om ni ser det jag fixar imorgon! IMORGON KOMMER FLER INLÄGG! ADIOS! :)

Ha en bra kväll! ;)

Hemma

Just nu sitter jag med Sandra vi har bakat kladdkaka haha. Det blev jättegott med grädde också. Idag har jag Varit i skolan och varit med kompisar, senare träffade jag Josefin, och Tora och Sandra P som kom på besök.

Idag tog jag ju vaccinet mår lite yr men bra annars. Var tvungen att gå hem med Sandra eftersom vi mådde skit haha. Nu drar jag iväg och lämnar sötnosen! Måste hinna med att packa imorgon. ^^


Tora, Josefin och Sandra! ;)


P.S.
Imorgon ska jag skriva lite mer! Imorgon ska jag ju kanske till simhallen med Sandra. ;)
Är småtrött och känner inte för att sitta vid datorn haha ... Nu ska jag packa och sen ska ja blogga. Någon av er som har vaccinerat sig?


Thursday

God dag!

Det var länge sen jag blogga. Jag har varit upptagen extra tidigt till några möten. Idag så har jag har vaccinerat mig. Hade lite feber tidigare också.. Oj vad trött jag är idag, Jag vill bara ligga kvar under sängen haha..

Nu ska jag sova och senare ska bästisen komma på besök! Alltså det gör ont nu!
Jag skriver senare idag Det blir inte bara ny header, utan också förändringar i menyn på min blogg. ...


På väg upp till skolan kl 09.16
Ida, Sandra, Dafina. ;)

 

Det ska bli kul med helg snart!


Stressad

Hej bloggen!

Mer kan jag inte skriva mer än detta inlägg jag skriver mer snart jag håller på att fixa en ny design jag är jätte upptagen jag skriver när den är klar.  Jag har inte skrivit nåt men jag ska uppdatera snart och så vidare! ;) Jag är trött och har många läxor att göra. Men jag skriver snart fortsätt läsa min blogg. ;)

Ursäkta om den ser lite suddigt ut. ;)


Ha en bra dag!

Kom hem nyss

Jag har just kommit hem från festen!

Kvällen har varit fett roligt, läskigt att prata om spökhistoria! Själva satt vi ett rum titta ut genom fönstret det stog det stod en man haha. Fy vad rädda vi blev... han gick sen. Jag har spelat Wii och har haft kuddkrig superroligt haha.! Detta var en kväll en jättestor halloweenfest alltså. ;) nu ska jag sova riktig skönt!

God natt!


RSS 2.0