12 timmar senare

Godkväll alla! ♥

Allt bra ikväll? Jag sitter vid datorn Ha-ha, jag skrattar ihjäl mig! Har sett en rolig klipp (Idol 2009) Jag har varit ute med alla idag då. Imorgon så har skolan studiedag! Då, ska jag väl gå och köpa kläder. Det är ju söndag man ska bara chilla då! ♥ Jag hade ju berättat innan om att min kusin skulle födda barn. Det blev en liten flicka :) Jag är moster/faster eller hur man kallas?

Godnatt!

Sept. 20, 2009

Yao! ♥

Förlåt för, den dåliga uppdateringen! Jag har inte hunnit skriva eftersom jag hade varit med kompisar hemma hos mig. Dom sovde över så att vi hade, Party all night long! Igår var jag på gröna lund. Med kompisarna det var jätte roligt! ♥ Det var mycket folk för att det var sista dagen! Men man hann att åka allt.. Aja, tänker inte skriva dumma kommentarer till andra, längre jag skerv för att dom skerv till mig! Men jag är ändå nöjd med alla söta kommentarer ♥ Idag så är det Ramadan Karim!!! Så att hela min familj ska gå ut och fira, med Thailändsk buffet.Ramadan Karim!!!
A small ordinary day

Yao! ♥

Idag så har jag gått till skolan. Det har varit som en helt vanlig dag. Jag har jobbat mycket! ♥ Hur mår alla? Själv mår jag jätte bra. Har haft den roligaste lektionen det var Engelska & Slöjden. Veckan har gått så jäkla fort ! !
Men livet är så. Ska faktiskt köpa färglinser!? Jag vet inte men jag behöver bara bruna, lr ljus kanske. Jag ska fixa min blogg när som helst. Jag tänker vad jag ska göra för nåt. Tog bilder idag jag satt på lektionen.


Vad har ni gjort idag
?Plattat håret..

Yeah! ♥

Har nyss plattat håret. Det blev jätte fint tycker jag. Men hoppas att inte det går bort jag hoppas det för att vill ha det till skolan förstås. Måste leta kläder och borsta tänderna. Imorgon så kommer det bli roligt. Har längtat vill ju gå till skolan. Det finns mycket att göra ♥ Jag har pluggat klart. Så jag känner ingen stress.


God natt!

 


7 SEPTEMBER

Yao! ♥

Först vill jag säga att ni är så snälla. När ni kommenterar jag blir jätte glad! ♥ Om du kommenterar min blogg så följer jag dig i bloglovin. Idag har jag gått till skolan. Det har varit mycket jobb. Jag ska byta header nu! Jag har tagit två bilder jag hann inte så mycket. Jag har jobbat matte. Matte är tråkigt tycker jag. Det är inte det bästa av
ämnena. Jag gillar Engelska just nu eller vad tycker ni!? :)Tycker ni om matte? ♥Saturday ♥

Yao! ♥

Förlåt om inte jag hade skrivit eftersom att jag hade varit sjuk. Hoppas att alla mår bra jag mår själv bra. Men jag har ju skolan och läxor. Idag så har jag varit ute med Tatiana & Linda vi har ringt Stefan en kille som går i min klass. Jag ska lägga ut bilder om idag. Tack för alla söta kommentarer det värmer! ♥Linda & Tatiana ♥RSS 2.0