Bus eller Godis

Yao! ♥

Jag kom hem nyss jag har varit ute med kompisar och gjorde bus eller godis haha. Det var jätte roligt, det var kallt ute så att jag gick hem. Men nu ska jag sminka mig och ta på mig masken. Jag ska nu till halloweenfesten med kusiner och släktingar. Jag ska försöka uppdatera bloggen när jag sitter vid datorn lite senare.

Men när jag kommer hem är det ju sent då haha.




Ha en rolig halloweenkväll! ... ;)

Party

Idag är det ju halloween today! Det kommer bli fest senare. Haha, Mamma gör tårtan till ikväll. Jag ska snart hjälpa. Jag ska vara en monster idag det kommer bli superroligt när vi är ute och skrämmer folk senare.  (nej, det är ju hela släkten som ska vara där!! haha). Det är ju mysigt! Jag ska bara prata spanska jag förstår när dom pratar med mig men alltså, jag svarar på svenska! ;)

Ska försöka göra ett "videoinlägg". Hmm... sen? Ska köra på att skrämma min kusin ikväll. Det låter väl bra haha? Han retar oss alla så jag tänkte göra han skrika! ;)



HAHAHA GLAD HALLOWEEN ALLA VAD SKA NI GÖRA!!!

Bilder från igår

Yao! ♥

Har ätit frukost nyss, ska sitta vid datorn och blogga nu. Förlåt om inte jag uppdaterade igår när jag kom hem var jag supertrött. Vi hade jätteroligt vi sminkade oss och vi tittade på Idol. Men sen så tittade vi inte mer vi spelade guitar hero. Vi gick hem vid halv elva på kvällen haha. Nu ska jag fixa min halloweendräkt ska skrämma småungarna som kommer på besök ikväll kommer bli roligt att se dom skrika! ;)

Vi pratade om roliga historier. Vi skrattade hela tiden alltså! ;) Vi hade det jättemysigt, jag skulle göra en videoinlägg till bloggen när vi spelade guitar hero haha. Men det blev inte så. ;) Nu ska jag svara på söta kommentarer! ;)



Jag ska bara säga till er, jag ska skriva snart, så sen ska jag svara på kommentarer! :) Jag återkommer snart med bilder. Tack för alla kommentarer jag blir superglad! ;) Haha.

Hemma hos Eyline

Yao! ♥

Jag sitter hemma hos Eyline och tjejerna. Vi spelar guitar hero vi har jätte roligt! ;) Vi ska också titta på, Idol senare ska vi hitta på nåt roligt. Sitter med tjejerna vi köar till vem som kan sitta vid datorn haha. Vi har ätit chips, cola och lite saker och tittat på halva Idol! ;)

Jag ska hem lite senare med Sandruup vi har haft en rolig kväll alltså! ;) Oj nu ska Nea gå hem jag ska bara säga herrå! ;) Sandruup har målat sig till en katt haha. Hon är en äkta fjortis alltså! ;) Jag lägger ut bilderna lite senare när jag kommer hem! ♥


Ha en trevlig kväll!


Godmorgon!

Godmorgon!

Jag såg framemot att inte vakna så sent idag, mamma vaknade mig jag vägrade att vakna haha. Jag ska berätta om den roliga dagen som jag ska vara med om, jag ska på en tjejkväll lite senare. Men det berättar jag sen, jag hoppas verkligen att Erika åker ut ikväll. Och nu tuggar jag tuggummi ska sitta vid datorn ett tag.

När jag vaknade, såg det varmt ute. Men när jag gick ut på balkongen var det kallt. Nåja, nu ska jag iaf ringa till min mamma och svara på kommentarer också. ;)

Haha, om ni tycker bilden ser varmt ut, så är det inte, det är jätte kallt. Men jag längtar till "sydamerika"! ;)

 



Ha en bra dag!

God natt!

Jag vill bara säga godnatt till alla mina underbara läsare, och ett stort tack alla underbara kommentarer som ni skriver till mig varje dag!

Ni är så himla snygga haha! ;) Oj, det är redan midnatt! Tiden går fort när man sitter vid datorn länge! Nu ska jag gå och sova, jag ska vakna tidigt. Och senare på kvällen är det tjejkväll hos Eyline. Jag uppdaterar mer imorgon ska sova nu! ;)


Puss på er!


Sov gott!

Halloween

De senaste veckorna har jag tänkt om flera av mina läsare ska fira halloween.
Nämligen: Vad du ska ha på dig om du firar halloween?


- Jag har redan bestämt mig, jag gillar ju monster och ska vara en monster. Dräkten är klar inom ett par dagar!
Dagarna blir mörkare också mysigt va? ;)



Så nu vet ni det! :)
Hur firar du Halloween?

Ännu en rolig kväll..

Förlåt för en dålig uppdatering jag har inte kunnat blogga idag eftersom jag har haft lite strul med mitt internet de senaste dagarna! jag skoja. Jag har just badat och ska gå och köpa cola snart. Jag har fått skolfotot jag är så glad. Idag så är det inte så varmt ute. Jag har chattat på msn nyss så skerv en tjej till mig att jag ska skriva på svenska haha..

Den här tjejen vid namnet Johanna har skrivit i sin blogg så här; Haha! Asså små skit ungar (ungar under 13) borde verkligen förbjudas i bloggvärlden, haha..


Kvällens fråga: Vilken är din favorit läsk? ;)

PS. Tack för alla söta kommentarer hihihihihi...! ;)

 


Vaken

Hola! ♥

Jag har just ätit min havregrynsgröt, och jag vaknade nyss. Efter det så ska jag blogga och chilla i sängen. Och svara på kommentarer. Igår så skulle jag blogga men Blogg.se funkade inte så att jag hann inte skriva ett inlägg. ♥

Jag webbade igår med olika kompisar igår.
Tog den igår! Jag var så Lazy.

 

Tack, för att ni har checkat in min blogg = Tack för.. Kommenterat. :)

Funkar Blogg.se hos er?


Lazy

Den här dagen har varit väldigt lazy men också ganska roligt.

Som jag har gjort tog nästan hela dagen har svarat på kommentarer. Det var roligt eftersom att jag har svarat på andra kommentarer. och det var absolut värt det! ♥ Jag är helnöjd över allt nu och ska vila och sen ska jag bada. Jag skriver senare vilken är kvällens låt.




Jag vill äta Ben & Jerry's
- en med Choklad. Det var min första gång igår jag smakar på det, "gott".

Till någon av er som undrade vilka rötter jag har: Jag har rötter från Ecuador, Spanien och Peru, China kommer min släkt men för tusen år sedan. Och från Pappa har jag från Somalia!! ;)

Vilken är din favorit smak på Ben & Jerry's?

Godmorgon

Yao! ♥

Vaknade nyss jag sovde jätte bra. Är fortfarande lite trött eftersom jag sovde sent igår. Igår visade inte jag bilderna ska visa dom nu. Nu ska jag tanka min mobil. Som mamma har köpt nyss. Jag är så glad över att jag har fått många kommentarer idag. Tack!

Här är Sandras blogg om ni vill läsa. Hennes blogg är bra. Nu ska jag dricka O'boy!

 

PS.
Tack för alla underbara och söta kommentarer som ni ger mig! Ni är bäst! jag ska göra så att det blir mycket roligare! Raspberry Readers. ♥

 


Ben & Jerry's

Yao! ♥

Chattar just på msn och håller på att fixa lite bilderna. Idag var det jätte roligt när vi inte hittade fram till stället vi skulle. Det hände många roliga saker haha.. Först så åkte vi tåg men det var fel så det blev lite fel.. Men sen så frågade vi folk. Sen efter gick vi och fikade Ben & Jerry's. Sandra tyckte den var supergott! Så jag köpte för första gången den var verkligen gott.. Vi kramade Foki och tog bilder efter det så gick vi till kulturhuset.

Skulle bli jätte tacksam om ni kunde rösta på mig jag är en av dom finalisterna i veckans blogg. Här kan ni rösta på mig. Det skulle vara jätte roligt att bli veckans blogg.

 

 


Foto av: Ines


Mer bilder kommer imorgon. Tack för alla kommentarer! Nu ska jag svara på alla kommentarer jag blir jätte glad! Ni kan följa mig bloglovin om ni vill men skriv om du följer mig så följer jag dig direkt på bloglovin och besöker dig.


Godnatt!




Träff med Foki

God kväll!


Kom hem nyss jag tog många bilder idag. Ursäkta om inte jag har skrivit något. jag och Sandra min andra vi gick till Södermalm för att träffa Foki och hennes andra läsare! Det var roligt eftersom vi tappade bort oss då hände det roliga saker! ♥

 


Förresten så finns vi med i Fokis blogg. Det är en video som Ricky filmade. Det var så roligt att träffa henne. Ni ser oss här på minut 0:40 när jag och Sandra står där. Men jag är ändå glad och lycklig över att jag har fått hennes autograf! :)

 


Stressad

Hola! ♥

Jag har bråttom jag ska träffa Sandra vi ska ta tåget till stan. Vi ska träffa Foki och hennes läsare. Jag vaknade nyss och är stressad måste skriva ett inlägg innan jag drar. Jag skriver när jag kommer hem. Och lägger ut bilderna då.

Jag är borde ta många bilder det kommer bli jätteroligt. Dom har bytt tiden så att jag glömde bort totalt!


Bed

God kväll!

 

Efter en dag fylld med många saker och massor av andra roliga saker är det äntligen dags för en riktig kväll framför datan. Jag ska svara på kommentarer. Sandra om du läser detta när ska vi mötas imorgon? Ni behöver inte läsa det om inte ni vill. Det är Sandra jag inte får tag på just nu haha..! ;)

På senaste tiden har folk sagt att jag är datanörd!.. Vad menar folk med det? Man måste ju sitta vid datorn, man lever inte utan datan kan bevisa det för dom.. ;)

P.S.
Tack för alla underbara och söta kommentarer som ni ger mig! Ni är bäst! jag ska göra så att det blir mycket roligare! Det betyder väldigt mycket. Raspberry Readers. ♥

 


 


Irriterad

Nu har jag fått nog av att en liten tönt vid namnet Neda för att inte jag fixade hennes blogg så började hon skriva neger och lite saker som jag raderade. Hon kan inte få nog att skriva taskiga kommentarer eftersom jag inte fixade hennes dumma blogg hon har. Förlåt om jag säger detta men asså hon stör mig.

Det verkar som att hon har inget liv. Men jag försöker helst inte bry mig. Man blir ju irriterad när folk skriver Anonym och skriver saker som är taskiga. Jag har tittat klart filmen den var jätte bra. ;)


Blir inte ni arga på dumma kommentarer?

Berätta vill verkligen veta vad ni tycker?.. ;)





Träffa Foki

Godmorgon! ♥

Tänkte bara önska er alla en riktigt skön helg och tacka för alla goa kommentarer jag får!! Jag har vaknat nyss och ringde sötnosarna Sandra och Ida och frågade om vi ska till Stockholm imorgon för att träffa Foki som är här på Stockholm så vi tänkte gå och fråga efter autografer och ta några bilder.


På söndag så kommer ju jätte många till
Renstiernasgatan 15, Södermalm kom ni också. ;) Nu ska jag klä på mig, skriver efter! Kommer ni dit och träffar Foki? ♥

Sov sött!

Imorgon ska jag sitta vid datorn så att jag kan skriva mer på bloggen. Det blir alltså långhelg! Skönt! =) Nu sitter jag här och ska tänker om jag ska på bio imorgon. Men det får jag ju tänka imorgon och ska snart chilla.  Känner på mig yr eftersom att jag har min mens hihi. Nej men jag ska försöka att komma upp vid 12 tiden iallafall, vill inte sova bort halva dagen. Eftersom min syster och bror kommer på besök.

Nu ska jag ta & sova.. Godnatt! ♥

Strax börjar Idol 2009

Yay!

Strax börjar den bästa programmet Idol 2009 börjar på TV! Jag vill bara lyssna på Rabihs röst på programmet han sjunger otroligt bra, men nu har jag bestämt mig för att rösta ikväll! Morsan röstar på, Reza antagligen eller på Rabih jag ska rösta på Rabih. Vilka ska rösta? Nu är det bara 10 minuter kvar tills Idol 2009 börjar på TV! Ska fixa dippen chips, och cola och, godis! ;) Jag skriver senare vilken är kvällens låt.

Ska duka snart! ♥


Ska ni se på idol?

Svårt

Vilken ska jag ha!
Det är så att min söta vän Johanna har gjort 3 bilder till mig.

Som man kan ha i slutet av varje inlägg, men jag vet inte vilken jag ska välja! ;) men jag tycker att alla dom är snygga! :) Jag skulle bli hemskt tacksam för alla och allas åsikter.

Just nu sitter jag och väntar på Idol och vill bara se det är jobbigt att vänta. Kanske mina läsare har bra råd?

 



Ska bli skönt att sätta sig i vid tvn och titta på Idol senare ikväll. ♥
Vad gör ni?.. ;) Längtar ni till Idol?

PS. Kom ihåg att checka in senare? Raspberry Readers. ♥

New shoes

Idag har jag varit på Willys riktigt trött är jag!

Jag har köpt nya skor också, dom är snygga och mjuka. Jag blev kära i dom direkt, sen så köpte vi. Herregud, mina fötter är helt slut! ♥ Jag får mig alltid att känna som att jag har ont i fötterna. :)

Idag ska jag titta på Idol och mysa med familjen. Det var min nya skor som jag har köpt!

Mjuk, snygg, och skön! (Skorna.)

Jag hoppas att ni tyckte dom var snygga. Jag har ingen aning vad som heter butiken! Men jag ska försöka se nästa gång jag köper.. I värsta fall vad ska ni göra ikväll? ;)

PS. Kom ihåg att checka in bloggen senare? Raspberry Readers. ♥



Lips

Ikväll ska jag göra en läxa snabbt!  Det är inte så lätt att hinna med allting när man dessutom har massor av saker att sköta men jag har kört lips idag också. hihi! :)

Lips är en spel på xbox 360 så lade jag ut några låtar att sjunga. Men min andra mikrofon funkade inte, men tyvärr fick vi spela med en mikrofon. De här är kvällens låt

Rolig och bäst, men framförallt super bra! ♥

Nu ska jag bara skriva klart ett skolarbete och sen ska jag sova!
Tack för alla kommentarer ni har skrivit idag blev jätte glad.
Jag hoppas ni får en jätte bra torsdagskväll ♥

Asgarv!!

Yao! ♥

Sitter med bästisen Ida vi ligger i min säng och dricker juice. Nu ska vi fixa lite Idas blogg den kommer bli hur snyggt som helst. Nu chillar vi lite vi köpt chips nu. Idag så har jag väl varit med Ida och nu lyssnar vi på musik.

Nu ska Ida skriva på sin blogg nu besök henne om ni vill. Hon skriver om sina söta vardagar.



Ha det bra så länge!


God natt!

Jag vill bara säga godnatt till alla söta läsare, och ett tack för alla bästa och söta kommentarer som ni skriver! Ni är så himla söta! ♥

Jag har inte skrivit idag lika mycket som jag skulle eftersom min internet gick bort halva dagen. Dricker O'boy just nu och läser lite på aftonbladet, men strax ska jag gå och lägga mig! ..Jag, gillar inte att jag har ont i halsen det är det värsta. ..Jag vill vila mig ordentligt har möte. ;)


Sweet dreams! ♥


Skrivbord

Yao! ♥

Sitter här och har öppnat min nya cd jag fick för några dagar var bara sugen på att lyssna på musik. Nu har jag jobbat lite matte och engelska. Så ska nu sitta vid datorn ett tag. min bästavän Ida kom till mig vi pratade och skrattade som vanligt. Har inte sett henne i en vecka typ har saknat henne haha.. Älskar bara henne en bra vän som man kan lita på hela tiden. Nu har jag fixat min skrivbord den ser snygg ut.

Den var lite stökig men nu är allt fixat. Jag ska kolla lite på bloggar nu och chilla och älskar eran söta kommentarer ni har skrivit till mig jag gillar er också blir ju jätte glad! ♥

Före

Efter



Måndag

Goddag!

Jag vaknade med ont i halsen jag var torr i halsen. Det är super kallt ute alla håller på att bli förkylda här. Jag har ont. Måste ta te eller nåt. Jag ska berätta lite om min roliga helg. Som jag har varit med om,
är att jag har bloggat och förkyld igen. Idag har jag sovit länge hade ont i huvudet.

Jag ska nu vila och skriver på bloggen senare. Nåja, nu ska jag sova.

Haha, jag sover hela tiden asså jag gillar verkligen att sova på hösten är jätte mysigt"! ;)

 


Bellman

En dag åt Bellman mackor på en brygga, trots att det stod: Förbjudet att äta på bryggan.

Polisen fick syn på honom och röt:
- DU FÅR INTE ÄTA PÅ BRYGGAN!!
Då svarade Bellman:
- Jag äter inte på bryggan, jag äter på mackan ser du väl?!


Ögonfärg

Vad har du för ögonfärg?

God natt

Go'kväll! ♥

Har kollat på filmen Catwoman den var bra. Jag är med i Månadens Blogg Deltagare skulle bli jätte glad och tacksam om ni röstade på mig. Tryck Här skulle bli så glad verkligen. Idag så har jag suttit vid datan och lyssnat på musik. Och har chattat på msn. Foki har vunnit hon är värd det. Vi hörs ikväll, inatt eller imorgon. Ni är bäst ju älskar er! ♥


Vem röstade du på?

Yao! ♥

Jag har röstat på Foki på Blog Awards. Hoppas hon vinner men så klart vinner hon! ♥ Sen har jag röstat på Kissie hon har en bra blogg. Jag har typ inte skrivit så mycket idag men ska försöka blogga mycket nu. Nu ska jag gå och köpa glass med Mamma för att jag och Mamma ska mysa ikväll! Tack för alla kommentarer jag får jag blir jätte glad! ♥

Vem röstade du på? ♥


Kvällens låt

Kvällens låt idag blir Rabih Jaber - You Are Not Alone.
Låten är riktigt fint, Rabih Jaber sjunger så magiskt!
Fet bra låt, som ni ser så har många röstat på han fett nice haha.
Nu ska jag sitta vid datorn. Tycker ni om Rabih? Han är så duktig.
ja man blir verkligen kär i rabihs röst..

''Jag började nästan att gråta''


Idol - Strax

Nu blir det fredagsmys.. Vad kul att kolla på Idol. Jordin Sparks och Kevin Borg ska uppträda ikväll läste jag nyss. Nu ska jag gå till vardagsrummet. Jag ska sitta vid datorn lite senare men jag skriver imorgon.. Nu ska vi fixa bordet med lite små saker. Hoppas alla sjunger bra ikväll förra gången var det ju inte så bra! ♥

Ha en bra fredags kväll alla glada bloggare! ♥

 

PS. Om det står att jag skerv detta inlägg 17:33:55 vet jag inte vad som är fel.



Fredag

Jag hittade, min disney tröja min sköna pyjamas. Jag letade på min garderob. Den är super fin. Idag så är det Idol woho! Min favorit är Rabih han är så himla bra. Jag måste verkligen kolla för att, det är Michael Jackson tema idag. Rabih ska sjunga You are not alone. Och av tjejerna blir det nog Tove hon ska sjunga Will you be there. Jag vaknade 7:15 idag skulle kolla på Foki på TV. Själv, tror jag ska åka ut ikväll är Mariette! :( Allt bra med er min Statistik har gått upp. Vad glad jag blir! Hoppas alla, får en bra dag idag!



Vem åker ut ikväll på Idol?




Lite svar…

- Treevliigt att du är halv somalie, vem av dina föräldrar är från Somalia?
... Min pappa kommer från Somalia :D

-
gillar du paramore? :D
... ja dom är bäst ju :D

- Vilket land kommer du ifrån?
... Min underbara mamma kommer från Peru och som sagt min Pappa från Somalia men jag har rötter från andra länder :D

Har nyss vaknat har sovit länge idag, just nu ska jag göra Milkshake och läsa lite bloggar hihi.. Tack för alla kommentarer jag får och många besökare faktiskt blir jätte glad. Hoppas alla er får en bra dag! ♥

PS. Vet någon hur man kan göra kommentarer till bilder? ♥

 






Munsår

Yao! ♥

Jag har inte skrivit något eftersom, jag har haft munsår. Och har varit på skolan^^ Men nu ska jag försöka skriva ett snabbt inlägg! ♥ Igår, så hade jag en jätte lång dag. Vi har, haft läxor. Nu har jag jätte ont på läpparna har munsår som svider. Måste lägga lite mer vaseline! Jag bjuder på en bild, på mig och Tatiana. ♥ Det vore jätte kul om ni kommenterar hur ni hittade min blogg,   Tatiana, tog bilden!

Love/ Inesita ♥

 



Äntligen Måndag!

Har just kommit hem, har varit ute med Sandra det har varit jätte roligt! Vi skulle gå ut med Linda också men hon bor ju långt bort. Så hon kunde inte komma. Vi var hemma hos Sara. Vi chillade lite^^ Sen så gick vi ut efter det eftersom Sara skulle göra läxor. Efter det så var vi ute^^ Kom hem för en timma sen typ. Idag så har jag varit på skolan det har varit super roligt. Jag ska blogga nu lite ska fixa lite mer min design. Ska göra läxor nu har mycket att träna på vi har prov på franska. Tog bara två bilder för att visa idag att man är kär i^^



Godnatt^^



Go' kväll

Åh, nu har jag varit i köken halva dagen! Har försökt göra middagen. Jag lyckades det blev, spansk mat idag. Det blev jätte gott säger alla fick bra betyg. Men jag fick också lite hjälp av Mami med salladen. Jag ska ju ha halloween fest. Ska bjuda alla mina kompisar ska ha det i en lokal den. 31 Okt. Jag tänkte att vara en häxa.. eller bara sminka mig allt svart. Aa, men en söndagskväll gör man inte så mycket ♥Nu ska, jag göra inbjudningar! Förlåt för den dåliga uppdatering idag! :(



Tack för att ni följer mig! ♥


Min kväll

Yao! ♥

Har köpt lite godis. Ska titta på matchen snart. Det kommer att bli spännande. Aa, ska bara gå runt internet snabbt. Sen ska jag väl kolla så vi hörs väl imorgon eller senare. Tatiana fyller år idag. Måste säga grattis till henne så fort som möjligt ♥ Tack för alla kommentarer blir sjukt glad!!!

Ha så kul! ♥


Fredagsmys

Hej alla! ♥

Förlåt, om inte jag har skrivit så bra idag. Jag ville bara säga att jag ska sitta vid datorn och fixa lite bloggen. Sen så ska vi gå och hyra en film! ♥ Nu har jag bara kommit, hem från Ica har köpt lite mys till ikväll. Hoppas alla får en trevlig kväll!

Ha en trevlig fredagsmys!!! ♥


Torsdag

Höst! *host*

Å... gud vad jag har ont! Vaknade nyss. Jag ska ju berätta vad jag gjorde igår. Min syster hämtade en kompis igår kväll. Så vi hade lite tjejmys, vi plattade mitt hår. Lyssnade på musik, hennes kompis lärde mig lite grekiska!!! ♥Det, var jätte roligt. Men nu när jag somnade blev det lockigt. Tog, bara bilder om det blev, snyggt hihi!?


Vad har ni gjort idag?

 

 

 






Hemma

Yao! ♥

Har nyss kommit, hem från en lång promenad, och att det känns bra! :-) Sitter och dricker vatten. Jag har fortfarande ont i magen. Idag ska jag bara ta det luuungt.. Jag ska vara öppen och dela med mig lite med mina läsare. Det är en skön dag med fint väder men kallt för det mesta. Tog bilden idag, mer bilder kommer senare!! =)



Vad gör ni idag då? ♥







18.23 middagen snart klar.

Middagen, är snart klar har hjälpt mamma att duka. Ska snart, gå till köket sen ska jag väl komma tillbaka till datan. Och blogga lite mer.. Tack för alla söta kommentarer blir sjukt glad! Aja, nu ska jag gå och hörs mig lite senare =) Tog, en bild nyss ♥



Vad gör ni ikväll? ♥

Rösta

God kväll ♥

Jag ska göra en liten tävling, den som har finast läppar. Det, är jag och min bästa vän Tatiana som ska tävla här på bloggen den som har dom snyggast läppar. Du får skriva ett kommentar innan du drar. Vi ska se vem som vinner. Det är bara att skriva vem du tyckte va snyggast ingen av oss kommer att ta illa upp ♥ Den första är Tatianas. Hennes status är; Fashion. Min status är: Classic bara så att ni vet ♥ Jag visar, upp osminkad för att visa att inte jag visar mycket smink (fast jag gör det haha..)




Vilken tycker ni? ♥






"Kolla vad jag hittade!"

Tjena! Sitter hemma, har ont i magen fortfarande. Jag uppskattar jätte mycket kommentarerna ni skriver ♥
Idag när jag vaknade, hade jag jätte ont i magen. Men jag är fortfarande glad för min sida det ska jag alltid vara!!! Aa, familjen sitter i vardagsrummet, och jag sitter i mitt lilla nya mysiga rum. Lyssnar i högsta volym med låten Tik TokFörresten Slumdog Millionaire är sjukt, bra glömde nästan att berätta vill se den igen. Jag ska skriva snart lite mer vad jag gör då... Aja, ska dra jag hör av mig senare =D



Två böcker jag hittade nyss jag älskar dom här böckerna, läste dom förut ska börja läsa dom igen bästa böckerna! ♥ (Har ni läst dom här böckerna?)

Love it! ..

Yao! ♥

Herregud, det var ett tag sen jag skerv på bloggen. Jag tog en paus eftersom skolan och så. Jag hade passat på att leta någon som kan designa min blogg så jag hittade en tjej som heter Sandra en sån bra designer. Jag är supernöjd med min sida! ♥ Asså, jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är. Har saknat min blogg, det var jobbigt att leta också. Förresten min stora syster har kommit hon kom igår från Somalien. Så nervös jag var när jag såg henne vilken lång resa. Så idag, firade vi med spansk kyckling ♥ Hon är min halvsyster, men jag har alltid kallat henne som en stora syster för mig. Jag har startat bloglovin den som är intresserad på min blogg. Varsågod! ♥ Igår, spydde jag på natten, jag mår lite dåligare ska snart gå och sova. Tack för alla som fortfarande läser min blogg. Hur kan det vara möjligt nu när jag hade slutat blogga haha...? ♥ Just nu, tog jag bilder när jag visar mitt nya skrivbord.



Godnatt!






RSS 2.0